Mathys SA - conception de stand exposition

FR

EN

Parker Hanifin


The architecture lent itself to the concept of the showroom, with Mathys being commissioned to determine the inspiration for its design.


Parker Hanifin


The forms are all about rigor and precision. An aquatic element is introduced to the reception area, symbolising proximity to the region’s lake and identifying the site more closely with the company’s European headquarters.


Parker Hanifin


The concept of the black frame is fully exploited, featuring in all the showroom’s functionalities – XXL interactive visuals, auditorium and company history info points – which all echo the same design.


Parker Hanifin


At the heart of this project is a double-height space that allows for bespoke lighting designed to fit with the concept’s theme.


Design by MATHYS SA - Produced by DGTL agency

© Mathys 2018 - MATHYS SA - Geneva, Switzerland - info@mathys.pro - +41 22 306 4000

Parker Hanifin


The architecture lent itself to the concept of the showroom, with Mathys being commissioned to determine the inspiration for its design.


Parker Hanifin


The forms are all about rigor and precision. An aquatic element is introduced to the reception area, symbolising proximity to the region’s lake and identifying the site more closely with the company’s European headquarters.


Parker Hanifin


The concept of the black frame is fully exploited, featuring in all the showroom’s functionalities – XXL interactive visuals, auditorium and company history info points – which all echo the same design.


Parker Hanifin


At the heart of this project is a double-height space that allows for bespoke lighting designed to fit with the concept’s theme.


Parker Hanifin


The architecture lent itself to the concept of the showroom, with Mathys being commissioned to determine the inspiration for its design.


Parker Hanifin


The forms are all about rigor and precision. An aquatic element is introduced to the reception area, symbolising proximity to the region’s lake and identifying the site more closely with the company’s European headquarters.


Parker Hanifin


The concept of the black frame is fully exploited, featuring in all the showroom’s functionalities – XXL interactive visuals, auditorium and company history info points – which all echo the same design.


Parker Hanifin


At the heart of this project is a double-height space that allows for bespoke lighting designed to fit with the concept’s theme.